طرح کابینت

کابینت بخش بنیادین یک آشپزخانه است و بدون آن، آشپزخانه خالی و ناتمام به نظر می‌رسد و هیچ‌ چیز سر جای خودش نخواهد بود. به همین دلیل، وجود کابینت‌های مناسب و هماهنگ با سبک و طراحی داخلی منزل، از ضروریات یک آشپزخانه است و ظاهری منسجم به فضای منزل‌تان می‌بخشند.

تعریف کابینت مدرن و کلاسیک

وقتی صحبت از طراحی داخلی آشپزخانه باشد، طرح‌ها و مدل‌های مختلفی برای انتخاب وجود دارند، اما عموما تمام آن‌ها به دو بخش کلی تقسیم می‌شوند:

کابینت مدرن

کابینت کلاسیک

کابینت مدرن و کلاسیک ، دو سبک اصلی در طراحی کابینت آشپزخانه هستند که خود منبع الهام و سرچشمه‌ی پیدایش سبک‌های دیگری می‌باشند.

کابینت مدرن چیست ؟

پیدایش و طراحی سبک مدرن ، حوالی جنگ جهانی اول شروع شد و شامل ویژگی‌هایی از قبیل سطح صاف و بدون شیب،  شکل‌های هندسی و استفاده از حداقل تزئینات می‌باشد.

کابینت‌ آشپزخانه مدرن با سادگی و براق بودن در درها و چارچوب‌هایشان، همچنین طراحی زاویه‌دارتر شناخته می شوند.

                                                                  

        

کابینت آشپزخانه مدرن

کابینت آشپزخانه مدرن یکی از رایج‌ترین نمونه‌های کابینت در سبک‌های امروزی است؛ خصوصا این مدل، برای آشپزخانه‌های مینیمال و کوچک بسیار مناسب است و باعث می‌شود سادگی و آرامش بیشتری در فضای خانه به وجود آید. انواع کابینت‌ ام‌دی‌اف یا هر نمونه‌ی دیگری که حکاکی و جزئیات تزئینی در آن وجود نداشته باشد، در سبک کابینت مدرن دسته‌بندی می‌شوند. سبک مدرن را می‌توان در تقابل با سبک کلاسیک در نظر گرفت که برخلاف مدل‌های سنتی و گذشته، سادگی و استفاده از جزئیات ضروری و لازم حرف اول را می‌زند. در سبک مدرن، اگر چه جزئیات زیبا وجود دارد، اما همه‌ی جزئیات بکار رفته دارای حداقل تزئینات بوده و جنبه‌ی کاربردی آن‌ها، بر وجه زیبایی آن ارجحیت دارد.

 

کابینت  کلاسیک چیست؟

شکل امروزی کابینت ها از آغاز قرن ۲۰ شکل گرفت، استفاده از کابینت های فلزی، چوب مصنوعی، پلیمر و … از نمونه های کابینت های جدید محسوب می شوند.

 

 

کابینت آشپزخانه کلاسیک

کابینت کلاسیک یکی از قدیمی ترین و همینطور زیبا ترین کابینت های اشپزخانه محسوب می شود. استفاده از چوب طبیعی در ساختار کلی آن، طراحی های جذاب، انعطاف پذیری و پوشش دهی بالای فضای اشپزخانه از جمله دلایل محبوبیت کابینت کلاسیک در آشپزخانه محسوب می شوند. چوب ماده ای زنده، طبیعی و گرم است بنابراین به کارگیری آن در کابینت آشپزخانه کلاسیک می تواند به زیبایی، صمیمیت و جذابیت خانه ها بیافزاید.نحوه پوشش دهی کابینت کلاسیک به گونه ای است که به جای گسترش و فضا سازی در طول به صورت عمقی و عرضی ساخته می شوند، بنابراین تمامی فضا را پوشش داده، مناسب هر قد و فیزیکی هستند و یک انتخاب عالی برای آشپزخانه های کوچک و بزرگ محسوب می گردند..

.

تفاوت کابینت ممبران با کابینت مدرن

کابینت آشپزخانه ممبران با وجود تمام زیبایی ها و جذابیت هایی که دارد باز هم از عهده راضی کردن برخی از سلایق بر نمی آید. به طور مثال افراد بسیاری به کابینت های مدرن با طرح های دیگر علاقه نشان می دهند.

اما علت تفاوت این کابینت کلاسیک و مدرن در چیست؟ و کدام یک از آنها بهتر است؟

در این قسمت به مقایسه  ممبران با مدرن می پردازیم:

نوع طراحی

کابینت ممبران دارای طراحی های شلوغ و عمدتا کلاسیک است در حالی که کابینت های مدرن ساده و با اشکال منظم هستند

طراحی ساختاری

کابینت ممبران قفسه های فراوان، ویترین و محفظه های بسیاری برای جا گذاری ظروف دارد، کابینت های مدرن ساده اند و تعداد طبقات و قفسه بندی آن محدود است

درخشندگی

کابینت ممبران عمدتا مات هستند اما کابینت های مدرن براق و شفاف می باشند

پخش نور

در کابینت مدرن امکان نورپردازی پیشرفته وجود دارد، در کابینت ممبران باید از چراغ یا نور مرکزی استفاده نمود

تنوع رنگ

عموم رنگ های کابینت مدرن ساده و یک دست هستند، کابینت ممبران تنوع رنگ بالا داشته و نمایانگر گرمای چوب است

جذابیت

کابینت ممبران جذابیت بیشتری نسبت به طرح های مدرن در فضا ایجاد می کند

پوشش دهی لوازم برقی

ممبران پوشش دهی بیشتری نسبت به کابینت مدرن داشته و لوازم برقی را به صورت یکپارچه در بر می گیرد

نیاز به فضای لازم

برای نصب کابینت ممبران نیاز به فضای بزرگ و سقف های بلند است، اما کابینت مدرن این مشکل را ندارد

 

القای حس طبیعی

کابینت های ممبران به دلیل فشردگی و استحکام و بدون گره بودن جنس مغزخود محدودیت ها و معایب کابینت های چوبی ندارند.

 

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *